I've moved -> basraayman.com

By Renegade on Monday 8 February 2010 11:18 - Comments (10)
Category: General, Views: 7.110

Or actually, my blog moved. I decided to purchase my own domain and moved my blogging activities to http://basraayman.com

Hope to see you around on my new domain! :)

Volgende: The thing about certifications and flowers 12-'09 The thing about certifications and flowers

Comments


By Tweakers user Alexji, Tuesday 9 February 2010 00:59

Je komt vanzelf wel weer terug wanneer je door hebt dat je hier meer views krijgt!

By Tweakers user Renegade, Tuesday 9 February 2010 09:15

Ik krijg hier misschien meer views, maar ik heb minder mogelijkheden om mijn blog qua uiterlijk aan te passen. En op mijn eigen domein heb ik één voordeel, de mensen die daarheen komen zijn specifiek geinteresseerd in hetgeen ik te schrijven heb en vinden niet toevallig een nieuwe link in de lijst van blogs. En die mensen die wel hierheen kwam voor hetgeen ik te zeggen had zullen vermoedelijk ook op dat andere adres meelezen. :)

By Tweakers user crisp, Tuesday 9 February 2010 12:23

maar ik heb minder mogelijkheden om mijn blog qua uiterlijk aan te passen
Wat mis(te) je dan precies?

By Tweakers user Renegade, Tuesday 9 February 2010 12:58

Ik zou bijvoorbeeld graag mijn twitter stream willen kunnen laten weergeven of bijvoorbeeld een blogroll met een verkorte weergave van RSS/atom feeds.

Ik mis de weergave van keywords/tags en het zou aardig zijn de mogelijkheid aan te bieden een eigen domein te gebruiken als een upgrade. De andere dingen die ik mis zijn in CSS nog wel aardig op te vangen, maar dat zijn een paar basis dingen die me zo te binnen schieten. :)

By Tweakers user crisp, Tuesday 9 February 2010 20:26

en het zou aardig zijn de mogelijkheid aan te bieden een eigen domein te gebruiken als een upgrade
Ja, dat is meer gevraagd. Feit is echter dat je dan geen Tnet sessies kan gebruiken (die willen we niet overhevelen naar domeinen die niet onder ons beheer zijn), en het verder ook nog wel wat voeten in aarde heeft. Om die reden beginnen we er liever niet aan.

De rest zie ik er nog wel eens een keer van komen ;)

By Tweakers user Renegade, Tuesday 9 February 2010 20:36

Goed, die sessies overhevelen zou je aardig wat problemen kunnen opleveren met o.a. cookies en meer van dat soort gein. Afgezien van het feit dat ik me kan voorstellen dat je geen direkte link wil hebben tussen individuele bloggers die toevallig op dit domein zitten en wellicht met hun uitspraken naar Tweakers.net gelinkt worden. :)

Dat die andere zaken geen hele grote uitdaging zijn kan ik me voorstellen. De twitter stream bestaat tenslotte al op de frontpage als optie (tenminste voor het @tweakers acount), RSS feeds zelf laten aantonen is ook geen probleem, en met keywords/tags wordt blijkbaar al in de DSP gewerkt aangezien die in vrijwel alle nieuwsposts te vinden zijn. De technische mogelijkheden zijn daar geloof ik ook niet zo zeer het probleem? ;) :P

Maar juist die zaken zou ik niet slecht vinden. Zelfs bij een gratis Wordpress account zijn zulke dingen standaard ingebouwd en ik zou het niet onaardig vinden zulke features ook hier te hebben. Ik zou ook mijn eigen domeinnaam kunnen redirecten hierheen, maar ik vind het ergens knullig staan om mijn eigen domeinnaam te registereren en hier uiteindelijk te landen op renegade.tweakblogs.net of basraayman.tweakblogs.net. Maar dat laatste is een heel persoonlijk gevoel.

Oh, en iets wat ik nog zou verwelkomen is de mogelijkheid om de verschillende blogs in verschillende groepen of categorieen te kunnen indelen zodat je op de hoofdpagina in de lijst met blogs zou kunnen kiezen in zaken als "Technologie", "Fun", "Onzin" en zo bijvoorbeeld blogs die hoofdzakelijk over thema's gaan die me niet interesseren kan filteren. :)

By Tweakers user crisp, Tuesday 9 February 2010 21:30

Oh, ik wil je niet per-sé overhalen om hier te blijven hoor, maar het is voor ons developers altijd handig om te weten waar precies behoefte aan is. Ik denk dat zeker de zaken die jij noemt ook bij anderen in de smaak zullen vallen.

Technisch hebben we inderdaad al een hoop mogelijkheden die we ook op de Tweakblogs zouden kunnen inzetten. Tagging wordt binnenkort ook mogelijk op het forum.

In ieder geval bedankt voor de pointers :)

By Tweakers user Renegade, Wednesday 10 February 2010 21:49

Het is ook niet zo dat ik perse weg wil hier vandaan. Het is wel zo dat ik het vermoeden heb dat een aantal andere zaken wezenlijk hoger op de lijst staan van zaken die nog gedaan moeten worden en ik die features eigenlijk op dat moment gewoon niet zo snel zag komen.

Het kan dus zomaar zijn dat ik hier weer terecht ga komen, maar dat zullen we zien. Tot nog toe loopt het blog op mijn eigen domein beter dan verwacht, en alhoewel ik niet de bezoekers aantallen haal die ik hier op mijn blog had weet ik wel dat de mensen die nu komen ook daadwerkelijk actief op zoek zijn geweest naar die informatie of een actief interesse hebben in de zaken waar ik over schrijf.

Weg van T.net krijgen jullie me in ieder geval niet zo snel. ;) :*

By WigginsHALEY31, Friday 1 July 2011 12:12

I guess that to receive the <a href="http://bestfinance-blog.com">loan</a> from creditors you must have a good motivation. However, once I have got a short term loan, just because I was willing to buy a bike.

By credit loans, Sunday 18 March 2012 07:26

Don't you acknowledge that this is high time to receive the mortgage loans, which can realize your dreams.

Comments are closed